OVER

2019-09-02 14.52.32.jpg

Ellen Bouma grafisch vormgeven en dtp uit Alkmaar is opgericht in november 2007. Vanaf het begin zijn de klanten zeer tevreden, vooral over de snelheid waarmee ik de opdrachten afhandel. Ik werk met de nieuwste grafische programma's (o.a. Indesign CC 2018) op de pc. Ik heb een grote interesse in de Nederlandse taal. Ik vind het erg leuk om bureauredactie te doen. Ik werk samen met een fijne drukker die FSC-gecertificeerd is en garant staat voor kwaliteitsdruk- en printwerk. 

Dat alles kan alleen maar in uw voordeel zijn

Yola de Lusenet, independent photographer, web designer and internet trainer: "Ellen is een zeer scherpe en kundige vormgever en DTP'er. De technische kant van het vak heeft ze compleet in haar vingers. Belangrijker is dat ze de eisen kent waaraan een ontwerp moet voldoen wil de boodschap overkomen. Met een goed oog voor typografie, verhoudingen, kleurgebruik en illustratie weet ze telkens een aantrekkelijke en verzorgde vormgeving te creëren die recht doet aan de inhoud. Ook redactionele aspecten neemt ze moeiteloos mee in haar werk. Dat ze sneller doet dan wie ook, nooit te beroerd wat extra's te doen en altijd opgeruimd en constructief. Beter kun je niet wensen!".

Hugo Koeman, communicatie-adviseur bij Parlan Jeugdhulp: "Ellen is vlug, veilig en vakbekwaam. Zij heeft aan een half woord genoeg om dat product te leveren dat je wilt, alleen dan net even anders en beter. Zij haalt uit zorgvuldig geredigeerde lappen tekst toch nog de laatste taalfoutjes. Ellen houdt en passant ook nog eens de planning scherp in de gaten. En bij al deze professionaliteit kan je ook nog vreselijk met haar lachen. Welke gestresste opdrachtgever wil dit nu niet. Ik ga haar vast nog vaak inschakelen".

Martijn de Groot, highly experienced communications consultant and copy writer: "Ellen Bouma is een bedreven, vakkundige vormgeefster met een duidelijk herkenbare eigen stijl. Ik werk al tien jaar met haar samen bij de productie van boeken, bladen, brochures en jaarverslagen. Elke keer ben ik blij met de combinatie van creativiteit en flexibiliteit die haar handelsmerk is geworden. Ze heeft een open oog voor de wensen en overwegingen van de klant en ze kan ook nog eens keihard werken. Ik beveel haar dus graag aan, maar niet als ik haar nodig heb :-)."