top of page

OVER

20240131_143717 (002).jpg

Ellen Bouma grafisch vormgeven en dtp uit Alkmaar is opgericht in november 2007. Vanaf het begin zijn de klanten zeer tevreden, vooral over de snelheid waarmee ik de opdrachten afhandel. Ik werk met de nieuwste grafische programma's (o.a. Indesign CC de allerlaatste versie) op de pc. Ik heb een grote interesse in de Nederlandse taal. Ik vind het erg leuk om bureauredactie te doen. Ik werk samen met een fijne drukker die FSC-gecertificeerd is en garant staat voor kwaliteitsdruk- en printwerk. 

Dat alles kan alleen maar in uw voordeel zijn

Wouter de Vries, publisher and editor-in-chief: "Ellen is een uitstekende vormgever die creatief denkt én secuur werkt. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier samen met haar gewerkt aan veertien nummers van Atelier Magazine. In haar ontwerpbeslissingen neemt Ellen altijd de inhoud van de aangeleverde teksten en beelden in overweging. Dat maakt dat de eerste proeven zo vaak al “spot on” zijn. En als er correcties zijn – dan is één revisie genoeg om vast te stellen dat alles correct is verwerkt. Kortom: voor een flinke dosis creativiteit én een efficiënte productie ben je bij Ellen aan het juiste adres!"

Yola de Lusenet, independent photographer, web designer and internet trainer: "Ellen is een zeer scherpe en kundige vormgever en DTP'er. De technische kant van het vak heeft ze compleet in haar vingers. Belangrijker is dat ze de eisen kent waaraan een ontwerp moet voldoen wil de boodschap overkomen. Met een goed oog voor typografie, verhoudingen, kleurgebruik en illustratie weet ze telkens een aantrekkelijke en verzorgde vormgeving te creëren die recht doet aan de inhoud. Ook redactionele aspecten neemt ze moeiteloos mee in haar werk. Dat ze sneller doet dan wie ook, nooit te beroerd wat extra's te doen en altijd opgeruimd en constructief. Beter kun je niet wensen!".

Hugo Koeman, communicatie-adviseur bij Parlan Jeugdhulp: "Ellen is vlug, veilig en vakbekwaam. Zij heeft aan een half woord genoeg om dat product te leveren dat je wilt, alleen dan net even anders en beter. Zij haalt uit zorgvuldig geredigeerde lappen tekst toch nog de laatste taalfoutjes. Ellen houdt en passant ook nog eens de planning scherp in de gaten. En bij al deze professionaliteit kan je ook nog vreselijk met haar lachen. Welke gestresste opdrachtgever wil dit nu niet. Ik ga haar vast nog vaak inschakelen".

bottom of page